Utbildning

CV

 

Augusti 2017 - Juni 2020

Grafisk design

Min utbildning vi Högskolan Dalarna har givit mig breda kunskaper inom allt som har med design att göra. Retsuch, grafisk profilering och layoutarbete ligger varmt om hjärtat.

Augusti 2014 - Juni 2017

Estetiska linjen Animation

Eksjö gymnasium innebar tre år av studier inom grafisk teknik och animation. Fokuset låg främst på 2D-animation och examensarbetet innebar att skapa egen film i animerad 2D. 

Juni 2016 - Augusti 2016

Servitris

Uppgifter som att servera, plocka disk, stå i kassa och ta beställningar. Här fick jag erfarenhet av att arbeta i team, oregelbundna arbetstider samt bemöta människor på ett professionellt sätt.

Juni 2018 - Augusti 2018

Kock- och caféansvarig

Här tog jag stort ansvar över att förbereda mat och bakverk som skulle serveras i caféet och restaurangen. Hornuddens Trädgård är ett eko-café som odlar egna grönsaker som serveras på menyn.

Juni 2020 - Nuvarande

Marknadsassistent

På LA Takvård i Mockfjärd har jag till uppgift att ta fram marknadsföringsmaterial och se till att den grafiska profilen följs. Detta är mitt första jobb som är relevant för min utbildning och jag vill gärna utvecklas mera inom marknadsföring och grafisk profilering.

Juni 2019 - Augusti 2019

Butiksbiträde

På High Chaparral jobbade jag i team med ca 10 andra medarbetare. Vi representerade en 1800-tals baserad atmosfär med autentiska kläder och rekvisita. Min arbetsdag började kl 10 och avslutades ofta kl 18. Uppgifterna innebar att stå i kassa, fylla på i hyllor och allmänt bemöta gäster på bästa sätt.

Följ mig!

©2020 by designbylinn. Proudly created with Wix.com