CV

Juni 2019 - Augusti 2019

BUTIKSBITRÄDE

På High Chaparral jobbade jag i team med ca 10 andra medarbetare. Vi representerade en 1800-tals baserad atmosfär med autentiska kläder och rekvisita. Min arbetsdag började kl 10 och avslutades ofta kl 18. Uppgifterna innebar att stå i kassa, fylla på i hyllor och allmänt bemöta gäster på bästa sätt.

logo vit.png

Juni 2020 - Augusti 2021

MARKNADSASSISTENT

På LA Takvård i Mockfjärd hade jag till uppgift att ta fram marknadsföringsmaterial och se till att den grafiska profilen följdes. Detta var mitt första jobb som är relevant för min utbildning och jag vill gärna utvecklas mera inom marknadsföring och grafisk profilering.

Juni 2016 - Augusti 2016

SERVITRIS

Uppgifter som att servera, plocka disk, stå i kassa och ta beställningar. Här fick jag erfarenhet av att arbeta i team, oregelbundna arbetstider samt bemöta människor på ett professionellt sätt.

Juni 2018 - Augusti 2018

KOCK- OCH CAFÉANSVARIG

Här tog jag stort ansvar över att förbereda mat och bakverk som skulle serveras i caféet och restaurangen. Hornuddens Trädgård är ett eko-café som odlar egna grönsaker som serveras på menyn.

Januari 2020 - Maj 2020

VIKARIE 3D-LÄRARE

Under sjätte terminen på högskolan undervisade jag i 3D-modellering för tvåorna året under mig i mitt program. Här fick jag snabbt sätta mig in i 3D-programmet igen och lära ut till andra, vilket var otroligt givande och lärorikt.

GRAFISK DESIGN HÖGSKOLAN DALARNA

Tre år i Borlänge ledde till en kandidatexamen inom Grafisk Design på Högskolan Dalarna. Under utbildningen fick jag kunskap i man använder grafiska element och verktyg för att kommunicera ut sitt budskap.

Augusti 2017 - Juni 2020

Augusti 2021 - Pågående

Augusti 2021 - Pågående

WEBBKOMMUNIKATÖR  INOM SOCIALA MEDIER

För att spetsa min kandidatexamen inom Grafisk Design valde jag att flytta ner till Göteborg för att studera mer ingående hur kommunikation och grafiskt innehåll på bästa sätt bör anpassas efter digitala förutsättningar. Nu väntar två år på Medieinstitutet och vi får se var vindarna bär efter det!